Op de KAART
 twee-daagse
twee-daagse voor professionals (max.12 deelnemers)

door: Janet Schmidt

data: 
21-11-19 en 28-11-20  VOL

13-01-20 en 20-01-20

10-03-20 en 17-03-20

02-06-20 en 09-06-20

tijden: 09.30 uur - 16.00 uur

lunch: verzorgd

locatie: diverse locaties in het land (regio Midden)
info ontvang je twee weken voor trainings-data

investering: € 397,- (scholing vrijgesteld van btw)

kortingscode:  bij bestelling van de kaart

Certificaat
SKJ-punten in aanvraag
TWEEDAAGSE VOOR PROFESSIONALS
Aan de hand van de KAART en praktijkvoorbeelden mét de kaart leer je de kaart in te zetten in diverse settings met zowel volwassenen als kinderen en gezinnen. We kijken samen naar hoe jouw cliënten met de kaart (soms verbeeld door materialen als poppetjes, stenen, veren) kunnen bewegen in situaties als bijvoorbeeld ernstige ziekte, overlijden, scheiding maar ook in pest-situaties, verlies van vertrouwen en meer. We kijken naar hoe dit zijn weerslag kan hebben op het functioneren van je cliënt en het systeem, waarbinnen hij/zij functioneert.

In deze training staat de reis door het innerlijk landschap van de cliënt centraal. De soms nog verborgen gevoelens, gedachten, wensen van jouw cliënt, worden door de landschapsbeelden wakker geroepen. 

Wat geraakt wordt, kan naar buiten gebracht worden. 
Door het 'spelen' met en op de kaart wordt zichtbaar wat er  leeft. 

We gaan aan de slag met de kaart icm concrete materialen, waarin de cliënt zowel in de fysieke als psychische beweging op onderzoek kan gaan rondom verschillende thema's.

Deze manier van werken kan samen met een groep, een individuele cliënt, kind en / of ouders gebruikt worden. Binnen de aangeboden training is er tijd voor het stellen van specifieke vragen en voor het samen oefenen met meegebrachte praktijkvoorbeelden. 

Deze inspirerende training geeft de professioneel de mogelijkheid om het werken met de kaart eigen te maken en in te zetten in de praktijk van alledag.


Wil je gebruikmaken van de kortingscode van € 50,-? 
Bestel dan onderstaand eerst de kaart en ga direct naar de video-handleiding voor de kortingscode.

LET OP: Schrijf je in voor de juiste data!